Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Meet the team.

Docenten


Sacha

Mijn naam is Sacha Nijman, en ik ben yogadocente, meditatiecoach, energetisch therapeut & moeder.

Nadat ik eind jaren negentig in contact kwam met yoga (n.a.v. klachten zoals onverklaarbare angsten en hyperventilatie) voelde dit voor mij als thuiskomen. Die eerste les zal ik nooit vergeten; ik kwam thuis bij mezelf, alsof alles even door elkaar geschud werd en vervolgens weer mooi op z'n plek viel, alsof ik gereset werd. De ademhalingsoefeningen en yogahoudingen hielpen mij al snel van alle klachten af en ik kwam meer in balans, zowel lichamelijk als geestelijk.

Tot op de dag van vandaag kan ik mij elke keer als ik van de mat afstap nog steeds verwonderen over het feit wat yoga met en voor je doet. Yoga heeft mij nadien niet meer losgelaten, en ik ben dan ook enthousiast en vol overgave het yogapad gaan bewandelen. Ik heb diverse opleidingen gedaan om mezelf te ontwikkelen en de yogaliefde te mogen gaan delen. Na een aantal jaren te hebben lesgegeven op diverse locaties voelde het voor mij dat het tijd werd om op eigen benen te gaan staan en mijn droom te gaan realiseren, wat resulteerde in YogaRebel.

Ik hoop je snel een keer in een van mijn lessen te mogen ontmoeten,

Love & Light,

Namaste, Sacha


Simon

Ik ben Simon Blitz. Ik ben jaren geleden tijd gaan investeren in Yin Yoga om tijd en ruimte te creëren voor mijn drukke hectische dagelijks leven.

Sinds kort ben ik gecertificeerd Yin Yoga docent. In eerste instantie was ik de opleiding gaan volgen om meer te weten te komen over Yin Yoga en Chakra meditatie. In de tussentijd ben ik les gaan geven zodat ik je kan begeleiden met de diverse Yin poses.

Bij mij gaat het meer om de functie en niet zozeer om het esthetische aspect van Yoga. Juist met Yin Yoga is het van belang om op een ontspannen manier de doelgebieden te bereiken. Daarbij speelt ook de geestelijke rust en introspectie een belangrijke rol in de yogalessen.

Vanuit rust de innerlijke energie weer laten stromen en ruimte creëren in je hoofd is wat Yin Yoga mij gebracht heeft. Ik hoop tijdens mijn lessen dat ook aan jullie door te kunnen geven.


Sandra

Hallo! Ik ben Sandra Duijser, een gecertificeerd Yin Yoga docent uit Amsterdam. Yoga heeft mij zoveel gebracht, vooral in een tijd waarin prikkels van buiten mij teveel werden, een yogales was een heerlijk rustmoment en voor t eerst kreeg ik mijn drukke hoofd wat stil en voelde ik innerlijke rust!

Na een aantal jaren de meer fysieke vormen van yoga (Hatha, Power en Vinyasa) beoefend te hebben, kwam ik vorig jaar in aanraking met Yin Yoga. Via de Yin lessen werd ik rustiger en kon in me beter ontspannen. Al een tijd was ik opzoek naar een manier om te leren mediteren, maar dat ging mij nog niet zo makkelijk af. Via een Yin les leerde ik langer in een houding te zitten (3-5 minuten) en zo kon ik mezelf geestelijk en fysiek trainen, een hele fijne manier om bewuster in het leven te staan.

In december 2015 heb ik de Yin Teacher Training aan de Nieuwe Yogaschool in Amsterdam gevolgd en in 2016 afgerond. Als docent wil ik yoga op een toegankelijke, down to earth manier over brengen en zoveel mogelijk mensen de rust in hun hoofd en lichaam laten ervaren die zo nodig is in deze hectische wereld.


Loesje

Mijn naam is Loesje van Zoolingen, gecertificeerd yin yogadocente. Ik verzorg elke maandagavond een yin yogales bij YogaRebel.

Yin yoga zorgt voor meer rust in mijn hoofd en vertrouwen in mijn lichaam. Maar ook: weerstand in mijn lijf en in mijn hoofd, en mij stapje voor stapje meer laten overgeven aan de zwaartekracht. Stil worden van binnen, mijn bloed voelen stromen, en spieren voelen ontspannen.

Deze ervaringen zorgen ervoor dat ik met veel passie de rol als yogadocente op mij neem, om anderen mee te kunnen nemen in de wereld van yin yoga.

Ik wil mijn studenten een fijne, ontspannen tijd bezorgen, waarin er ruimte mag zijn voor verschil en er geen goed of fout is. Met yoga als middel en niet als doel. Daar doe ik het voor!

Ik hoop je snel eens te ontmoeten in een van mijn lessen!

Hartelijke groet,

Loesje


Iris

Mijn naam is Iris van Tilburg. Sinds 15 jaar doe ik aan yoga; het heeft me zoveel goeds gebracht dat ik besloot een yogaopleiding te gaan doen. Afgelopen zomer heb ik mijn 4-jarige opleiding afgerond en geef sinds 2016 yogales.

Ik heb zelf ervaren dat yoga zo fijn en goed voor je is dat ik dat heel graag met anderen wil delen. Voor mij is yoga een soort thuiskomen. Even helemaal tot jezelf komen. Om fysiek bezig te zijn, maar ook mentaal tot rust te komen.

Je zult zien als je de juiste vorm yoga hebt ontdekt, dat je niet meer zonder kan en dat het ook in je dagelijkse leven een positieve invloed heeft.

Graag zie ik je in de les!


Belkis

Mijn naam is Belkis Zárate.

Ik ben met yoga in aanraking gekomen na een lange herstelperiode van mijn rechterknie. Al vanaf de eerste maand yoga zag ik een positieve verandering van mijn lichaam en geest. Ik kon beter met mijn beperkingen omgaan en langzaam kreeg ik steeds meer mentale rust.

Kort daarna heb ik de pre-teacher opleiding van Ashtanga yoga gedaan bij Delight Yoga in Den Haag. Inmiddels heb ik de lerarenopleiding en masteropleiding afgerond bij TAO Center (geaccrediteerde yogaschool) in Spanje.

Wat ik het leukst vind aan het beoefenen van yoga is dat het me in staat stelt om mezelf voortdurend te ontdekken en te accepteren om zo een betere versie van mezelf te maken. Het is mijn motivatie om yoga een onderdeel te laten uitmaken van mijn dagelijks leven en dat met andere mensen te kunnen delen.

Graag zie ik je in de les om samen yoga te praktiseren.

Namasté,

Belkis Zárate


Eveline

Yogales volgen en yogales geven is een onderdeel van mijn bestaan. Yoga is voor mij ‘a way of life’. En yoga is voor mij meer dan alleen een les volgen en/of geven.

Ik beoefen yoga inmiddels zo’n 10 jaar en elke dag leer ik nog zoveel. Steeds weer verwonderd door mijn lichaam en geest. Dit heeft mij doen besluiten in 2018 een 200-uur Yin Yoga opleiding te volgen met Qi-gong en mindfulness. In de zomer van 2019 heb ik mijn diploma in ontvangst mogen nemen. En hoewel ik nog maar kort lesgeef, ben ik heel dankbaar en ben ik zo blij anderen te mogen enthousiasmeren en in contact te brengen met zichzelf. De verwondering bij hen, ontroert en raakt mij.

Ik geef Yin yoga met een vleugje Yang. Ik vind de combinatie van een stukje kracht en inspanning gevolgd door zachtheid en ontspanning heel mooi. Het bewust worden van je lichaam door het verschil op te merken tussen aanspannen en loslaten. Een gecontroleerde ademhaling enerzijds en anderzijds het volgen van een natuurlijk ademverloop. De werking van je geest bij actief en passief zijn van je lichaam. Maar vooral het contact met jezelf. Het naar binnen keren. Je lichaam opnieuw leren kennen, de obstructies, de signalen, het ongemak ervaren. En door ontspanning mogen loslaten, vertrouwen hebben in jezelf, accepteren dat er is wat er is. En dat het goed is. Terug naar de basis, je kern, het luisteren naar jezelf en het terugvinden van jezelf.

Nieuwsgierig, enthousiast en wil je meer in contact staan met jezelf, kom een les volgen!

Namasté,

Liefs, Eveline


Lotte

Lotte raakt de 30 bijna aan maar is van plan nooit met pensioen te gaan. Ze geeft sinds 2015 met veel plezier les in verschillende yoga-stijlen. Geinspireerd door haar reizen, trainingen, mensen maar ook alledaagse dingen brengt Lotte energie & kracht in haar lessen. Altijd met een glimlach en ruimte om te luisteren naar wat jij nodig hebt.

Als ‘yoga nomad’ geeft Lotte lessen en retreats in binnen- en buitenland. Ze studeerde Spaans, Hotelschool, ayurvedische massage, reiki en vele yoga stijlen. Als reiziger bewandelt ze de wereld met grote nieuwsgierigheid & plezier en staat ze altijd open om te leren en verbinden. Ze is gek op avontuur, edelstenen, lezen en eten. Ze woont met haar vriend Dillon in een Tiny House in Vinkeveen, doet elke ochtend yoga en begint de dag graag met een dansje. Elke jaar reist ze naar India om bij te leren en afgelopen oktober ronde ze daar haar Kundalini teacher training af.

"Bij Kundalini yoga combineer je de houdingen met mantras, mudras en dristi wat zorgt voor een direct effect in je energie. Ik vind de practice heel krachtig, het maakt altijd veel bij me los en daarna voel ik me sterk en zacht tegelijk! Heel bijzonder." Aldus Lotte.


Rooster

Interesse om een les te volgen? Check ons rooster!